Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrijeđena je

Suprug joj je pijan rekao da je ‘malo ružna’: 'Smijao se, ali to još nije najgore od svega'

Shutterstock
22.04.2024.
u 13:30

Nakon toga joj je dotaknuo ruke i rekao joj da ima mlohave ruke

Jedna supruga iskreno je ispričala bolan trenutak kada ju je njezin suprug nije poštovao. Naime, kako kaže, nazvao ju je "ružnom" i čak se tome smijao, ističući nekoliko kilograma koje je nakupila tijekom godina. Žena je sve objasnila u anonimnoj objavi na Redditu. "Pili smo preko vikenda dok je mališan bio kod bake. Muž me neko vrijeme gledao i pitala sam ga 'što je? Rekao je 'malo si ružna', a ja sam rekla 'što?' Rekao je 'znaš da uopće ne izgledaš kao kad sam te upoznao prije pet godina'", pisalo je u objavi.

Kako piše The Sun, negativnosti tu nisu stale, suprug se nastavio zafrkavati na račun supruginog izgleda. "Izašao je i rekao mi da sam se previše udebljala, a zatim mi je dotaknuo ruke i rekao da imam mlohave ruke. Znam da sam se dosta udebljala, samo je teško smršaviti kad si mama koja je stalno kod kuće, a ja se cijeli dan borim sa svojim hladnjakom. Rekao mi je da bi volio da smršavim jer sam rodila prije tri godine i da više nemam opravdanja", dodala je. 

VEZANI ČLANCI:

"Muž mi pomaže kad se vrati kući s posla, ali u slobodno vrijeme samo želim spavati ili se opustiti i jednostavno nemam energije za vježbanje. Muž mi je također rekao da ne želi biti jedan od onih mršavih visokih tipova koji su s niskom debelom djevojkom. Sljedećeg jutra nije se ni sjetio da mi je to rekao. Rekao je da se sjeća da mi je rekao da misli da nisam privlačna jer sam dobila 35 kilograma u posljednjih pet godina", kaže.

Rekla je i da je, prije nego što je zaspao, promrmljao da je uvijek mislio da je jedna od onih djevojaka koje zauvijek ostaju zgodne i nikad se ne udebljaju. Ono što je rekao ostalo joj je u sjećanju, a pogotovo jer on nije prva osoba koja joj je to rekla. Njezina prijateljica također joj je rekla da nikada nije mislila da će se toliko udebljati. Sada se jednostavno osjećam kao velika nakaza", ispričala je povrijeđena žena. 

Kolege s Reddita uključili su se i dali svoja mišljenja o situaciji. "Tako mi je žao da su vas tako tretirali”, napisao je jedan. "Pretpostavljam da želite savjet  o tome što da radite, i rekao bih da ozbiljno porazgovarate s njim o tome", dodao je netko drugi. "Možda odete na savjetovanje za parove. Ako bude manipulirao vama ili umanjivao važnost vaših osjećaja, ponovno bih razmislila o vezi s tim čovjekom", savjetovao je netko, pa se drugi korisnik složio: "Vrlo dobar savjet." 

Dečko ju je nazvao debelom pa je prekinula s njim: 'Izgubila sam 30 kilograma i zablistala!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije